Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Formare continuă pentru definitivat la limba română” Imprimare Email
Marţi, 07 Martie 2017 12:55

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Formare continuă pentru definitivat la limba română”, curs gratuit cu o durată de 20 de ore.

Cursul se adresează cadrelor didactice debutante de limba și literatura română și se va desfășura începând cu data de 16.03.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Definitivat lb. română”. Termenul de înscriere este 14.03.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 15.03.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii  acestui curs sunt d-nele prof. Dragoș Alina și Fechete Carmen.

 

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Ultima actualizare în Marţi, 07 Martie 2017 13:00
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional