Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Anunț - Forumul Educațional MAGISTER Imprimare Email
Joi, 06 Aprilie 2017 10:44

Înscrie-te ACUM la FORUMUL EDUCAȚIONAL MAGISTER 2017!

AU MAI RĂMAS DOAR CÂTEVA LOCURI!

 

Opțiuni înscriere:

 • Online: accesând linkul https://goo.gl/BkzzWJ
 • Email: trimitând pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza următoarele date:  Numele și Prenumele / Școala / Localitatea acesteia / Adresă de domiciliu / CNP / Telefon fix / Mobil / Email / Nivelul de predare (gimnazial / liceal) / Specialitatea predată / Dată eveniment / Localitate eveniment / Județ eveniment
 • Telefonic: 0371 343 580

 

Attachments:
Download this file (ForumMAGISTER.pdf)ForumMAGISTER.pdf[ ]284 Kb
Ultima actualizare în Joi, 06 Aprilie 2017 10:49
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional