Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Anunț - Forumul Educațional MAGISTER Imprimare Email
Joi, 06 Aprilie 2017 10:44

Înscrie-te ACUM la FORUMUL EDUCAȚIONAL MAGISTER 2017!

AU MAI RĂMAS DOAR CÂTEVA LOCURI!

 

Opțiuni înscriere:

 • Online: accesând linkul https://goo.gl/BkzzWJ
 • Email: trimitând pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza următoarele date:  Numele și Prenumele / Școala / Localitatea acesteia / Adresă de domiciliu / CNP / Telefon fix / Mobil / Email / Nivelul de predare (gimnazial / liceal) / Specialitatea predată / Dată eveniment / Localitate eveniment / Județ eveniment
 • Telefonic: 0371 343 580

 

Attachments:
Download this file (ForumMAGISTER.pdf)ForumMAGISTER.pdf[ ]284 Kb
Ultima actualizare în Joi, 06 Aprilie 2017 10:49
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.