Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 6/7 ani” Imprimare Email
Luni, 10 Aprilie 2017 12:02

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 6/7 ani”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatoare, învățătoare, profesori consilieri școlari) și se va desfășura începând cu data de 11.05.2017 – 15.05.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale”. Termenul de înscriere este 08.05.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 09.05.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii acestui curs sunt d-na prof.consiler școlar – Marina Diana și d-na prof.înv.preșcolar – Haidu Raluca.

Cu deosebită considerație
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Ultima actualizare în Luni, 10 Aprilie 2017 12:48
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.