Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Simpozion Național "Școala și viața" 2017 Imprimare Email
Vineri, 21 Aprilie 2017 12:45

Casa Corpului Didactic Ialomița și Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, organizează ediția a XXVIII-a, a Simpozionului Național ”Școala și viața” 2017.

Tema din acest an se numește ”Incursiuni pedagogice”, materialele pot fi predate la sediul CCD până la data de 15 mai 2017, condițiile de participare și fișa de înscriere aflându-se în atașament.Prezentarea volumului, a  celor mai bune lucrări şi eliberarea diplomelor se vor face în luna iunie 2017, într-o locație care va fi anunțată în timp util.

Director C.C.D. Ialomita,
Prof. Borodea Gabriela,

Attachments:
Download this file (fisa de inscriere.docx)fisa de inscriere.docx[ ]103 Kb
Download this file (SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx)SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx[ ]106 Kb
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.