Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Simpozion Național "Școala și viața" 2017 Imprimare Email
Vineri, 21 Aprilie 2017 12:45

Casa Corpului Didactic Ialomița și Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, organizează ediția a XXVIII-a, a Simpozionului Național ”Școala și viața” 2017.

Tema din acest an se numește ”Incursiuni pedagogice”, materialele pot fi predate la sediul CCD până la data de 15 mai 2017, condițiile de participare și fișa de înscriere aflându-se în atașament.Prezentarea volumului, a  celor mai bune lucrări şi eliberarea diplomelor se vor face în luna iunie 2017, într-o locație care va fi anunțată în timp util.

Director C.C.D. Ialomita,
Prof. Borodea Gabriela,

Attachments:
Download this file (fisa de inscriere.docx)fisa de inscriere.docx[ ]103 Kb
Download this file (SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx)SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx[ ]106 Kb
 

Noutăţi

 • Revista "Școala sătmăreană"

  În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

  Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

 • Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.

 • Curs avizat „Educație pentru sănătate”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Educație pentru sănătate”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori de biologie și științe, profesori diriginți) și se va desfășura începând cu data de 19.01.2018 – 29.01.2018.