Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Simpozion Național "Școala și viața" 2017 Imprimare Email
Vineri, 21 Aprilie 2017 12:45

Casa Corpului Didactic Ialomița și Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, organizează ediția a XXVIII-a, a Simpozionului Național ”Școala și viața” 2017.

Tema din acest an se numește ”Incursiuni pedagogice”, materialele pot fi predate la sediul CCD până la data de 15 mai 2017, condițiile de participare și fișa de înscriere aflându-se în atașament.Prezentarea volumului, a  celor mai bune lucrări şi eliberarea diplomelor se vor face în luna iunie 2017, într-o locație care va fi anunțată în timp util.

Director C.C.D. Ialomita,
Prof. Borodea Gabriela,

Attachments:
Download this file (fisa de inscriere.docx)fisa de inscriere.docx[ ]103 Kb
Download this file (SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx)SIMPOZIONUL NAŢIONAL 2017.docx[ ]106 Kb
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional