Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” Imprimare Email
Marţi, 02 Mai 2017 13:19

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice”, cu o durată de 20 de ore, formator: insp. Brumboiu Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice responsabili comisiilor metodice, toate domeniile de calificare și se va desfășura începând cu data de 8.05.2017 – 13.05.2017.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Comisia metodică”. Termenul de înscriere este 4.05.2017 ora 24. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți.

 

Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.
Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat vineri 5.05.2017 pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM. Aceste persoane se vor prezenta la curs având asupra lor documentele solicitate în formularul de înscriere și adeverința de la școală că sunt responsabili de comisie metodică.

Cu respect,
profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Miercuri, 03 Mai 2017 10:58
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional