Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Forumul MAGISTER - prelungire termen de înscriere Imprimare Email
Miercuri, 03 Mai 2017 14:49

Stimata Doamna Profesor,
Stimate Domnule Profesor,

Va transmitem atasat INVITATIA oficiala la Forumul Educational MAGISTER 2017, eveniment organizat pentru cadrele didactice cu specialitatea limba si literatura romana, matematica si limba engleza.

Optiuni inscriere la eveniment:

 • Online: accesand linkul https://goo.gl/BkzzWJ
 • Email: trimitand pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza urmatoarele date:
  Numele si Prenumele / Scoala / Localitatea acesteia / Adresa de domiciliu / CNP / Telefon fix / Mobil / Email / Nivelul de predare (gimnazial / liceal) / Specialitatea predata / Data eveniment / Localitate eveniment / Judet eveniment
 • Telefonic: 0371 343 580

 

Termenul de inscriere a fost prelungit pana in data de 8 MAI 2017.

Va multumim anticipat,

Dr. ing. ec. Andrei Niculescu
Director Comisia de Organizare
FORUMUL EDUCAŢIONAL MAGISTER
Bd. Regiei nr. 6D, 060204 - Bucuresti
Mobil: 0722/812 502

 

 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.