Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Forumul MAGISTER - prelungire termen de înscriere Imprimare Email
Miercuri, 03 Mai 2017 14:49

Stimata Doamna Profesor,
Stimate Domnule Profesor,

Va transmitem atasat INVITATIA oficiala la Forumul Educational MAGISTER 2017, eveniment organizat pentru cadrele didactice cu specialitatea limba si literatura romana, matematica si limba engleza.

Optiuni inscriere la eveniment:

 • Online: accesand linkul https://goo.gl/BkzzWJ
 • Email: trimitand pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza urmatoarele date:
  Numele si Prenumele / Scoala / Localitatea acesteia / Adresa de domiciliu / CNP / Telefon fix / Mobil / Email / Nivelul de predare (gimnazial / liceal) / Specialitatea predata / Data eveniment / Localitate eveniment / Judet eveniment
 • Telefonic: 0371 343 580

 

Termenul de inscriere a fost prelungit pana in data de 8 MAI 2017.

Va multumim anticipat,

Dr. ing. ec. Andrei Niculescu
Director Comisia de Organizare
FORUMUL EDUCAŢIONAL MAGISTER
Bd. Regiei nr. 6D, 060204 - Bucuresti
Mobil: 0722/812 502

 

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional