Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Tabel înscriși - curs „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” Imprimare Email
Vineri, 05 Mai 2017 13:05

Vă rugăm să comunicați colegilor care apar în lista atașata faptul că le-a fost acceptată înscrierea la cursul „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” , care va incepe luni, în data de 8 mai 2017 la ora 16.00 la Casa Corpului Didactic ~Dariu Pop~ Satu Mare.

Attachments:
Download this file (Tabel nominal.doc)Tabel nominal.doc[ ]53 Kb
Ultima actualizare în Vineri, 05 Mai 2017 13:16
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.