Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Tabel înscriși - curs „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” Imprimare Email
Vineri, 05 Mai 2017 13:05

Vă rugăm să comunicați colegilor care apar în lista atașata faptul că le-a fost acceptată înscrierea la cursul „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” , care va incepe luni, în data de 8 mai 2017 la ora 16.00 la Casa Corpului Didactic ~Dariu Pop~ Satu Mare.

Attachments:
Download this file (Tabel nominal.doc)Tabel nominal.doc[ ]53 Kb
Ultima actualizare în Vineri, 05 Mai 2017 13:16
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional