Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Evaluarea competenţelor profesionale în concordanţă cu standardele profesionale” Imprimare Email
Luni, 08 Mai 2017 12:48

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Evaluarea competenţelor profesionale în concordanţă cu standardele profesionale”, curs cu o durată de 24 de ore, formatori: ing. Oltean Lidia; ing. Kiss Izabela.

Cursul se adresează cadrelor didactice care predau discipline tehnice, toate domeniile de calificare și se va desfășura în perioada 15.05.2017 – 30.05.2017 la sediul Casei Corpului Didactic. Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Evaluare competenţe profesionale”. Termenul de înscriere este 11.05.2017 ora 24,00. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți.

Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.

Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat vineri 12.05.2017 pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM. La înscriere atașați copiile scanate ale documentelor solicitate în formularul de înscriere.

 

Cu respect,
profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Luni, 08 Mai 2017 12:51
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.