Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Evaluarea competenţelor profesionale în concordanţă cu standardele profesionale” Imprimare Email
Luni, 08 Mai 2017 12:48

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Evaluarea competenţelor profesionale în concordanţă cu standardele profesionale”, curs cu o durată de 24 de ore, formatori: ing. Oltean Lidia; ing. Kiss Izabela.

Cursul se adresează cadrelor didactice care predau discipline tehnice, toate domeniile de calificare și se va desfășura în perioada 15.05.2017 – 30.05.2017 la sediul Casei Corpului Didactic. Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Evaluare competenţe profesionale”. Termenul de înscriere este 11.05.2017 ora 24,00. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți.

Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.

Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat vineri 12.05.2017 pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM. La înscriere atașați copiile scanate ale documentelor solicitate în formularul de înscriere.

 

Cu respect,
profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Luni, 08 Mai 2017 12:51
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional