Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Biblioteca Județeană Satu Mare organizează și în acest an evenimentul „Nocturna bibliotecilor” Imprimare Email
Joi, 28 Septembrie 2017 10:48

Biblioteca Județeană Satu Mare, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Filiala Satu Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, organizează vineri, 29 septembrie, cu începere de la ora 17,00, cea de-a VIII-a ediție a evenimentului „Nocturna bibliotecilor”.

 

Ediția din acest an a proiectului cu caracter național, inițiat de ANBPR, se derulează sub genericul „Bucuria lecturii”.

 

Pentru acest eveniment, Biblioteca Județeană Satu Mare își va deschide porțile la ora 17,00, pentru a primi oaspeți și vizitatori cu evenimente speciale, activități culturale, artistice și recreative pe timp de noapte, până în jurul orei 24,00.

Atașăm invitația, comunicatul de presă, afișele și programul evenimentului.

Ultima actualizare în Joi, 28 Septembrie 2017 11:02
 

Noutăţi

 • Curs de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”

  Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: insp. Săsăran Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, debutanți și suplinitori, Aria curriculară Științe, și se va desfășura în perioada 1, 2, 8, 9, și 10 martie 2018.

 • Revista "Școala sătmăreană"

  În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

  Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

 • Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.