Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Biblioteca Județeană Satu Mare organizează și în acest an evenimentul „Nocturna bibliotecilor” Imprimare Email
Joi, 28 Septembrie 2017 10:48

Biblioteca Județeană Satu Mare, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Filiala Satu Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, organizează vineri, 29 septembrie, cu începere de la ora 17,00, cea de-a VIII-a ediție a evenimentului „Nocturna bibliotecilor”.

 

Ediția din acest an a proiectului cu caracter național, inițiat de ANBPR, se derulează sub genericul „Bucuria lecturii”.

 

Pentru acest eveniment, Biblioteca Județeană Satu Mare își va deschide porțile la ora 17,00, pentru a primi oaspeți și vizitatori cu evenimente speciale, activități culturale, artistice și recreative pe timp de noapte, până în jurul orei 24,00.

Atașăm invitația, comunicatul de presă, afișele și programul evenimentului.

Ultima actualizare în Joi, 28 Septembrie 2017 11:02
 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional