Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare "Managementul calității" Imprimare Email
Joi, 28 Septembrie 2017 10:56

Casa Corpului Didactic "Dariu Pop" Satu Mare organizeaza un curs pe tema Managementul Calitatii, curs la care sunt invitati sa se inscrie persoane care fac parte din comisia CEAC a unitatii scolare (directori, directori adjuncti, alte persoane care au responsabilitati de lucru pe platforma aracip.eu). Doamnele/ domnii directori au primit mai multe informatii despre acest curs de 36 de ore la sedinta cu directorii din data de 26 septembrie 2017.

Persoanele interesate sa participe la acest curs gratuit sunt rugate sa se inscrie prin trimiterea unui e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mesaj care sa aiba titlul Managementul calitatii urmat de numele persoanei care doreste sa se inscrie, iar in corpul mesajului va aparea din nou titlul cursului, numele persoanei care se inscrie la curs si numarul personal de telefon, unitatea scolara si calitatea/ functia din unitatea scolara/ comisia CEAC. Termen pentru inscriere: 2 octombrie 2017 ora 15.00

In functie de numarul persoanelor inscrise se vor forma grupele, care vor fi afisate pe forum impreuna cu orarul fiecarei grupe in data de 3 octombrie 2017 pana la ora 13.00

Cursurile vor incepe in data de 3 sau 4 octombrie 2017, deci va rog sa urmariti forumul in data de 3 octombrie in jurul pranzului.

Va multumesc,

Cu stima, 
Gabriel Arsu - metodist CCD Satu Mare

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional