Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare "Managementul calității" Imprimare Email
Joi, 28 Septembrie 2017 10:56

Casa Corpului Didactic "Dariu Pop" Satu Mare organizeaza un curs pe tema Managementul Calitatii, curs la care sunt invitati sa se inscrie persoane care fac parte din comisia CEAC a unitatii scolare (directori, directori adjuncti, alte persoane care au responsabilitati de lucru pe platforma aracip.eu). Doamnele/ domnii directori au primit mai multe informatii despre acest curs de 36 de ore la sedinta cu directorii din data de 26 septembrie 2017.

Persoanele interesate sa participe la acest curs gratuit sunt rugate sa se inscrie prin trimiterea unui e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mesaj care sa aiba titlul Managementul calitatii urmat de numele persoanei care doreste sa se inscrie, iar in corpul mesajului va aparea din nou titlul cursului, numele persoanei care se inscrie la curs si numarul personal de telefon, unitatea scolara si calitatea/ functia din unitatea scolara/ comisia CEAC. Termen pentru inscriere: 2 octombrie 2017 ora 15.00

In functie de numarul persoanelor inscrise se vor forma grupele, care vor fi afisate pe forum impreuna cu orarul fiecarei grupe in data de 3 octombrie 2017 pana la ora 13.00

Cursurile vor incepe in data de 3 sau 4 octombrie 2017, deci va rog sa urmariti forumul in data de 3 octombrie in jurul pranzului.

Va multumesc,

Cu stima, 
Gabriel Arsu - metodist CCD Satu Mare

 

Noutăţi

 • Curs de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”

  Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: insp. Săsăran Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, debutanți și suplinitori, Aria curriculară Științe, și se va desfășura în perioada 1, 2, 8, 9, și 10 martie 2018.

 • Revista "Școala sătmăreană"

  În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

  Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

 • Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.