Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare "Managementul calității" Imprimare Email
Joi, 28 Septembrie 2017 10:56

Casa Corpului Didactic "Dariu Pop" Satu Mare organizeaza un curs pe tema Managementul Calitatii, curs la care sunt invitati sa se inscrie persoane care fac parte din comisia CEAC a unitatii scolare (directori, directori adjuncti, alte persoane care au responsabilitati de lucru pe platforma aracip.eu). Doamnele/ domnii directori au primit mai multe informatii despre acest curs de 36 de ore la sedinta cu directorii din data de 26 septembrie 2017.

Persoanele interesate sa participe la acest curs gratuit sunt rugate sa se inscrie prin trimiterea unui e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mesaj care sa aiba titlul Managementul calitatii urmat de numele persoanei care doreste sa se inscrie, iar in corpul mesajului va aparea din nou titlul cursului, numele persoanei care se inscrie la curs si numarul personal de telefon, unitatea scolara si calitatea/ functia din unitatea scolara/ comisia CEAC. Termen pentru inscriere: 2 octombrie 2017 ora 15.00

In functie de numarul persoanelor inscrise se vor forma grupele, care vor fi afisate pe forum impreuna cu orarul fiecarei grupe in data de 3 octombrie 2017 pana la ora 13.00

Cursurile vor incepe in data de 3 sau 4 octombrie 2017, deci va rog sa urmariti forumul in data de 3 octombrie in jurul pranzului.

Va multumesc,

Cu stima, 
Gabriel Arsu - metodist CCD Satu Mare

 

Noutăţi

 • În atenția doamnelor și domnilor directori

  Doamnelor și domnilor Directori,
  Urmare adresei Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene nr.1607/SA/03.12.2018, vă comunicăm:
  Centrul European de Limbi Moderne (CELM) al Consiliului Europei, va organiza miercuri, 12 decembrie 2018, în intervalul 9.00 - 10.30, o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu tema Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues)

 • Curs de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 07.12.2018 – 15.12.2018.

 • Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.