Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
În atenția directorilor şi a responsabililor cu formarea continuă din unităţile şcolare Imprimare Email
Miercuri, 04 Octombrie 2017 14:46

Stimaţi colegi,

Pentru a optimiza accesul personalului didactic şi didactic auxiliar la programele de formare continuă propuse de Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare pentru anul şcolar 2017-2018 şi pentru a veni în sprijinul activităţii responsabililor cu formarea continuă din unităţile de învăţământ, vă invităm la şedinţa care va avea loc în data de 9 octombrie 2017, ora 14,00 în Sala Multimedia a IȘJ SM.

Director CCD
Prof. dr. Ioan Viman

 

 

Noutăţi

 • Curs de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”

  Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: insp. Săsăran Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, debutanți și suplinitori, Aria curriculară Științe, și se va desfășura în perioada 1, 2, 8, 9, și 10 martie 2018.

 • Revista "Școala sătmăreană"

  În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

  Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

 • Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.