Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
În atenția directorilor şi a responsabililor cu formarea continuă din unităţile şcolare Imprimare Email
Miercuri, 04 Octombrie 2017 14:46

Stimaţi colegi,

Pentru a optimiza accesul personalului didactic şi didactic auxiliar la programele de formare continuă propuse de Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare pentru anul şcolar 2017-2018 şi pentru a veni în sprijinul activităţii responsabililor cu formarea continuă din unităţile de învăţământ, vă invităm la şedinţa care va avea loc în data de 9 octombrie 2017, ora 14,00 în Sala Multimedia a IȘJ SM.

Director CCD
Prof. dr. Ioan Viman

 

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional