Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Învățarea experiențială prin activități de tip nonformal în programul "Școala altfel" Imprimare Email
Marţi, 24 Octombrie 2017 09:44

În perioada 17 noiembrie -  24  noiembrie 2017 la Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare se va derula cursul de formare  ÎNVĂŢAREA EXPERIENŢIALĂ PRIN ACTIVITĂŢI DE TIP NONFORMAL ÎN PROGRAMUL “ŞCOALA ALTFEL”

Cursul face parte din oferta de programe avizate a CCD ”Dariu Pop” Satu Mare și are un număr de 24 de ore. Formator al acestui curs este domnul inspector Miclăuș Nicu-Sever de la ISJ Satu Mare.

Cursul se adresează  personalului didactic coordonator de proiecte și programe educative, membrilor comisiei de elaborare a programului ”Școala Altfel”.

Cei care doresc să urmeze acest curs sunt rugați să se înscrie printr-un e-mail pe adresa CCD-lui Satu Mare Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 noiembrie  2017, precizând: denumirea cursului,  numele și prenumele,  școala de proveniență, nr. de telefon,  specialitatea, funcția didactică. Vă rog să vă înscrieți individual pentru program și nu pe liste. Solicitarea de înscriere o veți trimite de pe e-mailul personal.

Selectarea persoanelor care vor participa la curs se face în ordinea înscrierii.  Lista cu persoanele admise la curs va fi postată  pe Forum în timp util .

Cu stimă,
profesor metodist CCD Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • Curs de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”

  Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: insp. Săsăran Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, debutanți și suplinitori, Aria curriculară Științe, și se va desfășura în perioada 1, 2, 8, 9, și 10 martie 2018.

 • Revista "Școala sătmăreană"

  În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

  Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

 • Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.