Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Învățarea experiențială prin activități de tip nonformal în programul "Școala altfel" Imprimare Email
Marţi, 24 Octombrie 2017 09:44

În perioada 17 noiembrie -  24  noiembrie 2017 la Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare se va derula cursul de formare  ÎNVĂŢAREA EXPERIENŢIALĂ PRIN ACTIVITĂŢI DE TIP NONFORMAL ÎN PROGRAMUL “ŞCOALA ALTFEL”

Cursul face parte din oferta de programe avizate a CCD ”Dariu Pop” Satu Mare și are un număr de 24 de ore. Formator al acestui curs este domnul inspector Miclăuș Nicu-Sever de la ISJ Satu Mare.

Cursul se adresează  personalului didactic coordonator de proiecte și programe educative, membrilor comisiei de elaborare a programului ”Școala Altfel”.

Cei care doresc să urmeze acest curs sunt rugați să se înscrie printr-un e-mail pe adresa CCD-lui Satu Mare Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 noiembrie  2017, precizând: denumirea cursului,  numele și prenumele,  școala de proveniență, nr. de telefon,  specialitatea, funcția didactică. Vă rog să vă înscrieți individual pentru program și nu pe liste. Solicitarea de înscriere o veți trimite de pe e-mailul personal.

Selectarea persoanelor care vor participa la curs se face în ordinea înscrierii.  Lista cu persoanele admise la curs va fi postată  pe Forum în timp util .

Cu stimă,
profesor metodist CCD Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • În atenția doamnelor și domnilor directori

  Doamnelor și domnilor Directori,
  Urmare adresei Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene nr.1607/SA/03.12.2018, vă comunicăm:
  Centrul European de Limbi Moderne (CELM) al Consiliului Europei, va organiza miercuri, 12 decembrie 2018, în intervalul 9.00 - 10.30, o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu tema Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues)

 • Curs de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 07.12.2018 – 15.12.2018.

 • Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.