Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Învățarea experiențială prin activități de tip nonformal în programul "Școala altfel" Imprimare Email
Marţi, 24 Octombrie 2017 09:44

În perioada 17 noiembrie -  24  noiembrie 2017 la Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare se va derula cursul de formare  ÎNVĂŢAREA EXPERIENŢIALĂ PRIN ACTIVITĂŢI DE TIP NONFORMAL ÎN PROGRAMUL “ŞCOALA ALTFEL”

Cursul face parte din oferta de programe avizate a CCD ”Dariu Pop” Satu Mare și are un număr de 24 de ore. Formator al acestui curs este domnul inspector Miclăuș Nicu-Sever de la ISJ Satu Mare.

Cursul se adresează  personalului didactic coordonator de proiecte și programe educative, membrilor comisiei de elaborare a programului ”Școala Altfel”.

Cei care doresc să urmeze acest curs sunt rugați să se înscrie printr-un e-mail pe adresa CCD-lui Satu Mare Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 noiembrie  2017, precizând: denumirea cursului,  numele și prenumele,  școala de proveniență, nr. de telefon,  specialitatea, funcția didactică. Vă rog să vă înscrieți individual pentru program și nu pe liste. Solicitarea de înscriere o veți trimite de pe e-mailul personal.

Selectarea persoanelor care vor participa la curs se face în ordinea înscrierii.  Lista cu persoanele admise la curs va fi postată  pe Forum în timp util .

Cu stimă,
profesor metodist CCD Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional