Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 3-6/7 ani” Imprimare Email
Miercuri, 25 Octombrie 2017 14:53

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 3-6/7 ani”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori consilieri școlari, asistenți sociali) și se va desfășura începând cu data de 10.11.2017 – 14.11.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 3-6/7 ani”. Termenul de înscriere este 06.11.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 08.11.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatoare al acestui curs sunt d-nele Marina Diana-profesor consilier școlar și Haidu Raluca-profesor pentru învățământ preșcolar.

 

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

 

Noutăţi