Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Activități integrate în grădiniță” Imprimare Email
Luni, 30 Octombrie 2017 11:43

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Activități integrate în grădiniță”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice care predau în învățământul preșcolar și se va desfășura începând cu data de 13.11.2017 – 18.11.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Activități integrate în grădiniță”. Termenul de înscriere este 07.11.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 08.11.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatoare al acestui curs este d-na Supuran Orhidea-profesor pentru învățământul preșcolar.

 

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

 

Noutăţi