Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Apelul pentru Vizite Pregatitoare Imprimare Email
Luni, 20 Noiembrie 2017 12:19

Dragi colegi,

Iata ca a venit si ziua in care deschidem Apelul pentru Vizite Pregatitoare, destinate initierii si pregatirii unor proiecte in cadrul noului Program Educational finantat prin Mecanismul Financiar al SEE 2014-2021.

Website-ul  acestui program are adresa www.eea4edu.ro

Link-ul direct la Apel este:  http://www.eea4edu.ro/wp-content/uploads/2017/11/CALL_VP_2017_EN.pdf

 

Site-ul este inca in dezvoltare; pe masura ce vom lansa Apelurile pentru fiecare tip de proiecte in parte, va fi accesibila si informatia aferenta.

Va tragem atentia ca, spre deosebire de modul cum ati candidat pana acum in Erasmus+ sau Lifelong learning, pentru Vizite pregatitoare in acest Program aplicatia se  va completa online.

Pentru orice fel de probleme  tehnice, contactati-o pe Ileana Racoviceanu, responsabil de comunicare, la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru clarificari cu privire la continutul formularului, contactati-l pe Radu Stoika, coordonator experti de proiecte, la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Va rugam sa promovati acest anunt catre toti potentialii candidati cu care aveti relatii profesionale si in acelasi timp va asteptam si pe voi cu proiecte!!

 

Succes!!

Monica Calota

DIRECTOR

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale

 

Noutăţi