Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Apelul pentru Vizite Pregatitoare Imprimare Email
Luni, 20 Noiembrie 2017 12:19

Dragi colegi,

Iata ca a venit si ziua in care deschidem Apelul pentru Vizite Pregatitoare, destinate initierii si pregatirii unor proiecte in cadrul noului Program Educational finantat prin Mecanismul Financiar al SEE 2014-2021.

Website-ul  acestui program are adresa www.eea4edu.ro

Link-ul direct la Apel este:  http://www.eea4edu.ro/wp-content/uploads/2017/11/CALL_VP_2017_EN.pdf

 

Site-ul este inca in dezvoltare; pe masura ce vom lansa Apelurile pentru fiecare tip de proiecte in parte, va fi accesibila si informatia aferenta.

Va tragem atentia ca, spre deosebire de modul cum ati candidat pana acum in Erasmus+ sau Lifelong learning, pentru Vizite pregatitoare in acest Program aplicatia se  va completa online.

Pentru orice fel de probleme  tehnice, contactati-o pe Ileana Racoviceanu, responsabil de comunicare, la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru clarificari cu privire la continutul formularului, contactati-l pe Radu Stoika, coordonator experti de proiecte, la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Va rugam sa promovati acest anunt catre toti potentialii candidati cu care aveti relatii profesionale si in acelasi timp va asteptam si pe voi cu proiecte!!

 

Succes!!

Monica Calota

DIRECTOR

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale

 

Noutăţi

 • În atenția doamnelor și domnilor directori

  Doamnelor și domnilor Directori,
  Urmare adresei Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene nr.1607/SA/03.12.2018, vă comunicăm:
  Centrul European de Limbi Moderne (CELM) al Consiliului Europei, va organiza miercuri, 12 decembrie 2018, în intervalul 9.00 - 10.30, o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu tema Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues)

 • Curs de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 07.12.2018 – 15.12.2018.

 • Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.