Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației” Imprimare Email
Joi, 15 Februarie 2018 15:06

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători / institutori debutanți și necalificați) și se va desfășura începând cu data de 28.02.2018 – 25.04.2018.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Pedagogie școlară”. Termenul de înscriere este 23.02.2018. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 27.02.2018 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formator al acestui curs este d-na Lector univ.prof.dr. Macarie Simona.

Coordonator program de formare,
Prof. metodist Nicoleta Gabor

 

Noutăţi