Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Revista "Școala sătmăreană" Imprimare Email
Joi, 15 Februarie 2018 15:15

În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

În acest sens vă rugăm să ne sprijiniţi prin a anunţa cadrele didactice, ca cine doreşte să publice în acest număr al revistei să trimită materiale până în data de 31 martie 2018 pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Ca și subiect al scrisorii să treacă numele și prenumele autorului.

Condiţiile de tehnoredactare sunt postate pe site.

Cu stimă,
Kerekes Antal - profesor metodist CCD Satu Mare

 

Noutăţi

 • Concurs Naţional de Creativitate Didactică în domeniul materialelor auxiliare

  Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului, organizează "Concursul Naţional de Creativitate Didactică în domeniul materialelor auxiliare destinate educației pentru drepturile omului, democrație și o cultură a păcii", Ediția a IX-a.

 • Curs de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”, curs gratuit cu o durată de 32 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018 – 27.03.2018.

   

 • Curs de formare avizat „Educație ecologică”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Educație ecologică”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori de biologie și științe, profesori diriginți) și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018 – 26.03.2018.