Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Revista "Școala sătmăreană" Imprimare Email
Joi, 15 Februarie 2018 15:15

În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a responsabilului cu formarea continuă

Casa Corpului Didactic doreşte editarea unui nou număr al revistei „Şcoala sătmăreană”.

În acest sens vă rugăm să ne sprijiniţi prin a anunţa cadrele didactice, ca cine doreşte să publice în acest număr al revistei să trimită materiale până în data de 31 martie 2018 pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Ca și subiect al scrisorii să treacă numele și prenumele autorului.

Condiţiile de tehnoredactare sunt postate pe site.

Cu stimă,
Kerekes Antal - profesor metodist CCD Satu Mare

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional