Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ” Imprimare Email
Miercuri, 21 Februarie 2018 16:10

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice – componente de bază ale procesului de învățământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: insp. Săsăran Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, debutanți și suplinitori, Aria curriculară Științe, și se va desfășura în perioada 1, 2, 8, 9, și 10 martie 2018.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Strategiile didactice”. Termenul de înscriere este 27.02.2018 ora 24. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. La scrisoarea de înscriere să se atașeze în format electronic (scanat):

  • formularul de înscriere;
  • copie carte de identitate;
  • copie certificat de naștere;
  • copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • copie diplomă de licență;
  • La prima întâlnire se va aduce și adeverința de la locul de muncă.

Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs. Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat miercuri 28.02.2018 pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM.

Cu respect,
profesor metodist Kerekes Antal

Ultima actualizare în Miercuri, 21 Februarie 2018 16:15
 

Noutăţi