Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Management și consiliere pt cariera didactică Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018 15:19

Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare va derula în perioada 22 martie 2018 – 27 martie 2018 programul de formare întitulat MANAGEMENT ȘI CONSILIERE PENTRU CARIERA DIDACTICĂ. Acesta face parte din oferta de programe avizate de către MEN însumând 12 ore de curs.

Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Acesta se va desfășura la Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare.

Înscrierile se fac pe e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 martie 2018, precizându-se: denumirea cursului, numele și prenumele, școala de proveniență, specialitatea, funcția didactică, nr. de telefon. Menționăm că înscrierile se fac individual. Selectarea cursanților se face în ordinea înscrierii.

Lista cu grupa constituită va fi postată pe Forum până la data de 19 martie 2018.

Cu respect,
profesor metodist Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • Concurs Naţional de Creativitate Didactică în domeniul materialelor auxiliare

  Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului, organizează "Concursul Naţional de Creativitate Didactică în domeniul materialelor auxiliare destinate educației pentru drepturile omului, democrație și o cultură a păcii", Ediția a IX-a.

 • Curs de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”, curs gratuit cu o durată de 32 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018 – 27.03.2018.

   

 • Curs de formare avizat „Educație ecologică”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Educație ecologică”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori de biologie și științe, profesori diriginți) și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018 – 26.03.2018.