Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Management și consiliere pt cariera didactică Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018 15:19

Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare va derula în perioada 22 martie 2018 – 27 martie 2018 programul de formare întitulat MANAGEMENT ȘI CONSILIERE PENTRU CARIERA DIDACTICĂ. Acesta face parte din oferta de programe avizate de către MEN însumând 12 ore de curs.

Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Acesta se va desfășura la Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare.

Înscrierile se fac pe e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 martie 2018, precizându-se: denumirea cursului, numele și prenumele, școala de proveniență, specialitatea, funcția didactică, nr. de telefon. Menționăm că înscrierile se fac individual. Selectarea cursanților se face în ordinea înscrierii.

Lista cu grupa constituită va fi postată pe Forum până la data de 19 martie 2018.

Cu respect,
profesor metodist Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara

  După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

  Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

 • Simpozion International ,,Orizonturi didactice - editia 2018”

  Casa Corpului Didactic Calarasi vă invită să participati în data de 26 mai 2018 la Simpozionul International ,,Orizonturi didactice - editia 2018” .

  Mai multe detalii se găsesc în fisierele atasate.

 • Simpozionul Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“

  Simpozion Internaţional “STRATEGII PENTRU EDUCAŢIE“  Ediţia a II-a şi lansarea de carte “Dicţionar enciclopedic de pedagogie” de prof. univ. dr. SORIN CRISTEA – Universitatea din Bucureşti – profesor de înalt prestigiu din învăţământul românesc şi internaţional