Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Management și consiliere pt cariera didactică Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018 15:19

Casa Corpului Didactic ”Dariu Pop” Satu Mare va derula în perioada 22 martie 2018 – 27 martie 2018 programul de formare întitulat MANAGEMENT ȘI CONSILIERE PENTRU CARIERA DIDACTICĂ. Acesta face parte din oferta de programe avizate de către MEN însumând 12 ore de curs.

Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Acesta se va desfășura la Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare.

Înscrierile se fac pe e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 9 martie 2018, precizându-se: denumirea cursului, numele și prenumele, școala de proveniență, specialitatea, funcția didactică, nr. de telefon. Menționăm că înscrierile se fac individual. Selectarea cursanților se face în ordinea înscrierii.

Lista cu grupa constituită va fi postată pe Forum până la data de 19 martie 2018.

Cu respect,
profesor metodist Adrian Havrincea

 

Noutăţi

 • În atenția doamnelor și domnilor directori

  Doamnelor și domnilor Directori,
  Urmare adresei Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene nr.1607/SA/03.12.2018, vă comunicăm:
  Centrul European de Limbi Moderne (CELM) al Consiliului Europei, va organiza miercuri, 12 decembrie 2018, în intervalul 9.00 - 10.30, o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu tema Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues)

 • Curs de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 07.12.2018 – 15.12.2018.

 • Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.