Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Evaluarea competențelor lingvistice ale elevilor, de la formularea obiectivelor până la activitățile de remediere” Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 15:31

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Evaluarea competențelor lingvistice ale elevilor, de la formularea obiectivelor până la activitățile de remediere”, curs gratuit cu o durată de 20 ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (profesori limbi moderne din județul Satu Mare) și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Evaluarea competențelor lingvistice”. Termenul de înscriere este 12.03.2018. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 14.03.2018 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii acestui curs sunt d-nele prof. Durău Cristina și prof. Pop Adina.

 

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Ultima actualizare în Marţi, 27 Februarie 2018 15:40
 

Noutăţi