Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI” Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 15:37

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”, curs gratuit cu o durată de 32 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 16.03.2018 – 27.03.2018.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Gândirea critică”. Termenul de înscriere este 12.03.2018. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

 

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 14.03.2018 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii acestui curs sunt d-na prof.înv.preșcolar și primar Ghiț Leontina – Inspector Școlar și d-na prof.consilier Cristea Sânziana – Director CJRAE.

 

Cu deosebită considerație

Coordonator program de formare,

Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Ultima actualizare în Marţi, 27 Februarie 2018 15:39
 

Noutăţi