Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Înscriere program de formare acreditat JOBS – „Formarea pentru orientare și consiliere în carieră a elevilor” Imprimare Email
Joi, 04 Octombrie 2018 09:01

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează programul de formare acreditat JOBS – „Formarea pentru orientare și consiliere în carieră a elevilor”

Programul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care au rolul de a informa, orienta și consilia elevii în ultimii ani ai învățământului obligatoriu (gimnaziu și învățământ profesional/liceal) pentru alegerea în cunoștință de cauză a unui anumit traseu de educație și formare.

Programul de formare continuă este acreditat pentru un număr de 48 de ore (24 ore față în față și 24 ore blended learning pe platforma on-line).

 

Perioada de desfășurare: 27-28 octombrie; evaluarea în data de 17 noiembrie a.c.

Cursul este gratuit, cursanții vor beneficia de 12 credite profesionale transferabile.

Termen de înscriere: 10 octombrie 2018.

 

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un mesaj de înscriere pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza menționând în titlul mesajului numele programului de formare (JOBS) urmat de numele și prenumele cursantului, iar în corpul mesajului va apărea:

• numele și prenumele cursantului;

• unitatea școlară și clasa la care predă, respectiv este diriginte;

• adresa de e-mail VALIDĂ (pentru a crea conturile pe platformă).

 

Un mesaj de înscriere poate conține datele unei singure persoane.

Vor fi acceptați 25 de cursanți, în ordinea înscrierii, și se va ține cont de o cât mai mare reprezentare a unităților școlare.

 

Director CCD Satu Mare,

prof. dr. Ioan Viman

 

Noutăţi

 • În atenția doamnelor și domnilor directori

  Doamnelor și domnilor Directori,
  Urmare adresei Direcției Generale Relații Internaționale și Afaceri Europene nr.1607/SA/03.12.2018, vă comunicăm:
  Centrul European de Limbi Moderne (CELM) al Consiliului Europei, va organiza miercuri, 12 decembrie 2018, în intervalul 9.00 - 10.30, o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu tema Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues)

 • Curs de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 07.12.2018 – 15.12.2018.

 • Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.