Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Înscriere program de formare acreditat JOBS – „Formarea pentru orientare și consiliere în carieră a elevilor” Imprimare Email
Joi, 04 Octombrie 2018 09:01

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează programul de formare acreditat JOBS – „Formarea pentru orientare și consiliere în carieră a elevilor”

Programul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care au rolul de a informa, orienta și consilia elevii în ultimii ani ai învățământului obligatoriu (gimnaziu și învățământ profesional/liceal) pentru alegerea în cunoștință de cauză a unui anumit traseu de educație și formare.

Programul de formare continuă este acreditat pentru un număr de 48 de ore (24 ore față în față și 24 ore blended learning pe platforma on-line).

 

Perioada de desfășurare: 27-28 octombrie; evaluarea în data de 17 noiembrie a.c.

Cursul este gratuit, cursanții vor beneficia de 12 credite profesionale transferabile.

Termen de înscriere: 10 octombrie 2018.

 

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un mesaj de înscriere pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza menționând în titlul mesajului numele programului de formare (JOBS) urmat de numele și prenumele cursantului, iar în corpul mesajului va apărea:

• numele și prenumele cursantului;

• unitatea școlară și clasa la care predă, respectiv este diriginte;

• adresa de e-mail VALIDĂ (pentru a crea conturile pe platformă).

 

Un mesaj de înscriere poate conține datele unei singure persoane.

Vor fi acceptați 25 de cursanți, în ordinea înscrierii, și se va ține cont de o cât mai mare reprezentare a unităților școlare.

 

Director CCD Satu Mare,

prof. dr. Ioan Viman

 

Noutăţi

 • Curs avizat „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”

  Stimați colegi,

   

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl inspector Onea Vasile-Marcian, de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Festivalul Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”

  Bună ziua,

  Liceul Teoretic ”Traian” din Constanța și C.C.D. Constanța vă invită să participați la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”.

  Tema din acest an este ”Inocență (Innocence)” iar concursul este deschis participării tuturor instituţiilor de învăţamânt secundar superior. 

 • Curs avizat „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl prof. Sabău-Svegler Mihai, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.