Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - CES Imprimare Email
Miercuri, 17 Octombrie 2018 14:44

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Abilitarea cadrelor didactice din învățământul de masă, pentru integrarea școlară a elevilor cu cerințe educative speciale”, curs gratuit cu o durată de 30 de ore.

Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care au integrate în clasă elevi cu CES și se va desfășura începând cu data de 29.10.2018 – 12.11.2018.

Înscrierea la curs se va face prin prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Curs - CES”. Termenul de înscriere este 25.10.2018. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat vineri 26.10.2018 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatoare al acestui curs sunt d-nele prof. Jurge Raluca și prof. Moldovan Mădălina-Lorena.

 

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Nicoleta Gabor – Prof.metodist CCD, Satu Mare

 

Noutăţi