Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Abordări inovative privind consilierea și dezvoltarea personală a elevilor” Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2018 15:35

Stimați colegi,

 

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări inovative privind consilierea și dezvoltarea personală a elevilor”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: Miclăuș Nicu, inspector IȘJ Satu Mare și Cristea Sânziana, director CJRAE Satu Mare, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

Pot să se înscrie la curs profesorii diriginți, cu prioritate cei care au clasele a V-a și a VI-a. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 19-30 noiembrie 2018.

Înscrierea la curs se face trimițând un email, până în data de 7 noiembrie 2018, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris ”Curs DIRIGINTIE”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

• numele și prenumele cursantului (ca în cartea de identitate)

• școala unde predă

• numărul de telefon la care poate fi contactat.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 12 noiembrie.

 

Director,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

 

Noutăţi

 • Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti

  Bună ziua, doamnelor și domnilor Directori,

  Vă rugăm să diseminați la nivelul unităților de învățământ din județele dumneavoastră, informațiile, regăsite în atașament, referitoare la lansarea de către Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti a unui serviciu online de consultanţă filologico-didactică, destinat profesorilor de limba română şi învăţătorilor.

 • Curs avizat „Strategiile didactice - componente de bază ale procesului de învăţământ”

  Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Strategiile didactice - componente de bază ale procesului de învăţământ”, cu o durată de 24 de ore, formator: prof. SĂSĂRAN MARIANA.

 • Curs avizat „Marketing educațional în activitatea didactică”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Marketing educațional în activitatea didactică”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, avându-l formator pe dl prof. CODREAN MUGUREL de la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.