Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Modalități de integrare a elevilor cu dificultăți de învățare în școlile de masă” Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2018 14:44

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Modalități de integrare a elevilor cu dificultăți de învățare în școlile de masă”, cu o durată de 24 de ore, formatori: Szejke Ottilia, insp. școlar, Balint Katalin, prof. consilier, dr. Tallian Krisztian, medic primar psihiatrie pediatrică.

 

Cursul se ține în limba maghiară.

Cursul are ca grup țintă profesori pentru învățământul preșcolar și primar de la secţia maghiară, cu prioritate cadrele didactice care se confruntă cu problema integrării acestor copii, având în grupele/clasele lor copii cu certificat de orientare școlară, și se va desfășura în perioada 23.11.2018 – 3.12.2018

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Integrarea elevilor”. Termenul de înscriere este 16.11.2018 ora 24. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs. Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat miercuri 20.11.2018 pe forumul ISJ secţiunea CCD SM și vor fi anunțate prin e-mail. Aceste persoane se vor prezenta la curs având asupra lor documentele solicitate în formularul de înscriere.

 

Cu respect,

profesor metodist Kerekes Antal

 

Noutăţi

 • Curs avizat „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”

  Stimați colegi,

   

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl inspector Onea Vasile-Marcian, de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Festivalul Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”

  Bună ziua,

  Liceul Teoretic ”Traian” din Constanța și C.C.D. Constanța vă invită să participați la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”.

  Tema din acest an este ”Inocență (Innocence)” iar concursul este deschis participării tuturor instituţiilor de învăţamânt secundar superior. 

 • Curs avizat „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl prof. Sabău-Svegler Mihai, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.