Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Abilitare curriculară-limbi moderne” Imprimare Email
Vineri, 16 Noiembrie 2018 12:05

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Abilitare curriculară-limbi moderne”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, profesori limbi moderne care predau la ciclul gimnazial și se va desfășura începând cu data de 29.11.2018 – 14.12.2018.

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Curs-limbi moderne”. Termenul de înscriere este 23.11.2018. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat luni 26.11.2018 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formator al acestui curs este d-na prof. Aida Anderco – Inspector Școlar Limbi Moderne.

 

Cu deosebită considerație,

Coordonator program de formare,
Prof. metodist Nicoleta Gabor

 

Noutăţi