Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română” Imprimare Email
Vineri, 16 Noiembrie 2018 12:58

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Aspecte metodologice privind predarea-învățarea interactivă centrată pe elev la Limba și literatura română”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, formatori: prof. dr. Natalia BOLOȘ, inspector IȘJ Satu Mare și prof. Anca SEUCEA, director Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 

Pot să se înscrie la curs profesorii de limba și literatura română, cu prioritate cei care se pregătesc pentru definitivat sau obțirea gradelor didactice. Cursul are o durată de 60 de ore și se va desfășura în perioada 4-20 decembrie 2018.

 

Înscrierea la curs se face trimițând un email, până în data de 22 noiembrie 2018, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs LIMBA ROMÂNĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

 

  • numele și prenumele cursantului (ca în cartea de identitate)
  • școala unde predă
  • examenul la care este înscris (definitivat, grad II sau grad I)
  • numărul de telefon la care poate fi contactat.

 

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 26 noiembrie.

 

Director ,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Vineri, 16 Noiembrie 2018 13:02
 

Noutăţi