Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat ¨Activități integrate în grădiniț㨠Imprimare Email
Luni, 14 Ianuarie 2019 16:02

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Activități integrate în grădiniță”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice care predau în învățământul preșcolar și se va desfășura începând cu data de 28.01.2019 – 02.02.2019.

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Activități integrate în grădiniță”. Termenul de înscriere este 22.01.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I.; copie certificat de căsătorie(dacă e cazul); copie diploma de licență și adeverință de la școală/grădiniță.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 23.01.2019 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatoare al acestui curs este d-na Supuran Orhidea-profesor pentru învățământul preșcolar.

Cu deosebită considerație

Coordonator program de formare,

Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

 

Noutăţi