Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Cursuri de formare - Asociația GO-AHEAD Imprimare Email
Vineri, 18 Ianuarie 2019 10:16

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în parteneriat cu Asociația GO-AHEAD vă invită să participați la următoarele cursuri: „Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor” și „Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”.

Fiecare curs are o durată de 90 ore și 22 de credite profesionale transferabile. Aceste cursuri vor fi derulate contra cost, taxa de participare la un program de formare este de 450 lei și poate fi achitată în una sau două tranșe. Pentru cadrele didactice care doresc să participe la ambele programe de formare se oferă o reducere de 10% la programul de formare „Utilizarea Tic în procesul de predare-învățare”.

 

Numărul de cursanți planificați este de maxim 25/grupă, înscrierile se vor face online pe adresa: http://www.go-ahead.ro/ro/inscriere până în data de 11 februarie.

Programele de formare se vor derula în lunile martie-aprilie 2019.

 

Cu deosebită considerație

Director CCD,

Prof.dr. VIMAN Ioan

 

Noutăţi

 • Curs avizat „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”

  Stimați colegi,

   

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl inspector Onea Vasile-Marcian, de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Festivalul Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”

  Bună ziua,

  Liceul Teoretic ”Traian” din Constanța și C.C.D. Constanța vă invită să participați la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”.

  Tema din acest an este ”Inocență (Innocence)” iar concursul este deschis participării tuturor instituţiilor de învăţamânt secundar superior. 

 • Curs avizat „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl prof. Sabău-Svegler Mihai, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.