Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat - Metode interactive de grup Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2019 10:14

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Metode interactive de grup”, curs gratuit cu o durată de 40 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice care predau în învățământul preșcolar și se va desfășura începând cu data de 25.02.2019 – 13.03.2019.

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Metode interactive de grup”. Termenul de înscriere este 20.02.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I.; copie certificat de căsătorie(dacă e cazul); copie diploma de licență și adeverință de la școală/grădiniță.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat joi 21.02.2019 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formator al acestui curs este d-na Supuran Orhidea-profesor pentru învățământul preșcolar.


Cu deosebită considerație

Coordonator program de formare,

Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

 

Noutăţi