Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Aptitudini pentru Adolescență” Imprimare Email
Marţi, 19 Februarie 2019 00:00

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și  cu Asociația Cluburilor Lions District 124 România organizează cursul ¨Aptitudini pentru Adolescență”, curs gratuit de 16 ore, avizat de MEN pentru anul școlar 2018-2019, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 

Se vor constitui 3 grupe de formare, una în Satu Mare, una în Carei și una în Negrești-Oaș. Grupul țintă este alcătuit din profesori consilieri și profesori diriginți ai claselor de gimnaziu.

 

Se asigură o masă de prânz sâmbătă 16 martie și coffe break în cele 3 zile de curs.

Primul curs va fi organizat pentru profesorii din zona Carei-Tășnad, cursurile urmând să se desfășoare la Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” Carei, unde funcționează filială CCD Satu Mare.

Program primului curs:

• 15.03, orele 14-18

16.03, orele 9-17

• 17.03, orele 9-13

Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală, până în data de 25 februarie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs APTITUDINI PENTRU ADOLESCENȚĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

• numele și prenumele cadrului didactic

• școala unde predă

• clasa la care este diriginte

• numărul de telefon la care poate fi contactat.

În selecția cursanților se vor avea în vedere: ordinea înscrierii la curs și reprezentarea unui număr cât mai mare de unități școlare.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la cursul din martie va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 28 februarie 2019.

 

Director ,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Marţi, 19 Februarie 2019 10:09
 

Noutăţi

 • Curs avizat „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”

  Stimați colegi,

   

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl inspector Onea Vasile-Marcian, de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Festivalul Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”

  Bună ziua,

  Liceul Teoretic ”Traian” din Constanța și C.C.D. Constanța vă invită să participați la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Naţional de Scurtmetraj pentru Liceeni “Filmmic”.

  Tema din acest an este ”Inocență (Innocence)” iar concursul este deschis participării tuturor instituţiilor de învăţamânt secundar superior. 

 • Curs avizat „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl prof. Sabău-Svegler Mihai, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.