Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Prelungire apel - Curs APTITUDINI PENTRU ADOLESCENȚĂ Imprimare Email
Luni, 25 Februarie 2019 13:06

Stimați colegi,

Revenim asupra apelului privind cursul „Aptitudini pentru Adolescență” organizat de Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și  cu Asociația Cluburilor Lions District 124 România.

După cum v-am informat, intenționăm să constituim 3 grupe de formare, una în Satu Mare, una în Carei și una în Negrești-Oaș. Grupul țintă este alcătuit din profesori consilieri și profesori diriginți ai claselor de gimnaziu.

Până în 8.03 preluăm înscrieri pentru toate cele 3 grupele. Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs APTITUDINI PENTRU ADOLESCENȚĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

• numele și prenumele cadrului didactic

• școala unde predă

• clasa la care este diriginte

• numărul de telefon la care poate fi contactat.

În selecția cursanților se vor avea în vedere: ordinea înscrierii la curs și reprezentarea unui număr cât mai mare de unități școlare.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la cursul de la Carei din 15-17.03 va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 11 martie 2019.

 

Director,

Prof. Ioan-Vasile VIMAN

Attachments:
Download this file (prelungireAPEL.doc)prelungireAPEL.doc[ ]255 Kb
 

Noutăţi