Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Planificarea și organizarea activității educative a cadrelor didactice în școală și în afara ei” Imprimare Email
Miercuri, 27 Februarie 2019 15:51

Stimați colegi,
Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Planificarea și organizarea activității educative a cadrelor didactice în școală și în afara ei”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având drept formatori: prof. CODREAN BIANCA și prof. CODREAN MUGUREL de la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 

Poate să se înscrie la curs orice cadru didactic din învățământul preuniversitar interesat de tematica programului. Cursul are o durată de 32 de ore și se va desfășura în perioada 11-27 martie 2019, în intervalul orar 16-20.

Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală, până în data de 4 martie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs ACTIVITATEA EDUCATIVĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:
• numele și prenumele cadrului didactic
• școala unde predă
• postul ocupat 
• numărul de telefon la care poate fi contactat.
În selecția cursanților se vor avea în vedere: ordinea înscrierii la curs și reprezentarea unui număr cât mai mare de unități școlare. Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 6 martie 2019.

Director ,
Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Attachments:
Download this file (APEL.doc)APEL.doc[ ]256 Kb
Ultima actualizare în Joi, 28 Februarie 2019 09:27
 

Noutăţi