Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport” Imprimare Email
Joi, 28 Februarie 2019 11:09

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Abordări didactice și metodice în desfășurarea lecțiilor de educație fizică și sport”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl prof. Sabău-Svegler Mihai, inspector școlar de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

Pot să se înscrie la acest program de formare profesorii de educație fizică și sport, cu prioritate debutanții și cei care doresc să susțină examenele pentru obținerea gradelor didactice. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 11-29 martie 2019.

Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală, până la data de 5 martie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs EDUCATIE FIZICA”, iar în cuprins vor fi precizate următoarele date:

• numele și prenumele cadrului didactic

• școala unde predă în acest an școlar

• examenul pentru care se pregătește (definitivat, grad II sau grad I)

• numărul de telefon la care poate fi contactat.

În selecția cursanților se vor avea în vedere: ordinea înscrierii la curs,  alegerea cu prioritate a debutanților și a celor înscriși la grade, dar și reprezentarea unui număr cât mai mare de unități școlare.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 6 martie 2019.

 

Director ,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Attachments:
Download this file (apelSPORT.doc)apelSPORT.doc[ ]256 Kb
 

Noutăţi

 • Curs PEDAGOGIE ȘCOLARĂ

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători/institutori debutanți și necalificați)  și se va desfășura începând cu data de 29.05.2019 – 08.06.2019.

   

 • Curs DEFINITIVAT ROMÂNĂ

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Formare continuă pentru definitivat la Limba și literatura română, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având drept formatori: prof. dr. Dragoș Alina, director adjunct Colegiul Național Ioan Slavici” Satu Mare și prof. Fechete Carmen, director Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi”, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Cursuri avizate pentru cadrele didactice care predau la secția maghiară

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în colaborare cu cadre universitare de la UBB filiala Satu Mare, va derula cursurile de formare avizate: