Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie” Imprimare Email
Vineri, 22 Martie 2019 11:37

Stimați colegi,

 

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează cursul „Implementarea activităților didactice centrate pe elevi, în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2018-2019, având ca formator pe dl inspector Onea Vasile-Marcian, de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, responsabil de curs fiind Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

Programul de formare are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 8-17 aprilie 2019. Se poate înscrie la curs orice cadru didactic ce predă religie în acest an școlar.

Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală, până în data de 29 martie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs RELIGIE”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

• numele și prenumele cadrului didactic

• școala unde predă

• postul ocupat

• numărul de telefon la care poate fi contactat.

În selecția cursanților se vor avea în vedere: ordinea înscrierii la curs și reprezentarea unui număr cât mai mare de unități școlare. Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 2 aprilie 2019.

 

Director ,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Attachments:
Download this file (APEL.doc)APEL.doc[ ]256 Kb
 

Noutăţi