Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de la 3 -6/7 ani” Imprimare Email
Marţi, 07 Mai 2019 14:54

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de la 3 -6/7 ani”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori consilieri școlari, asistenți sociali)  și se va desfășura începând cu data de 20.05.2019 – 25.05.2019.

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de la 3-6/7 ani”. Termenul de înscriere este 15.05.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I.; copie certificat de naștere și căsătorie(dacă e cazul); copie diploma de licență și adeverință de la școală/grădiniță.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat joi 16.05.2019 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatori al acestui curs sunt d-na prof.consilier Marina Diana și d-na prof.înv.preșcolar Haidu Raluca.

 

Cu deosebită considerație

Prof.dr. Nicoleta Gabor

 

Noutăţi