Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Cursuri avizate pentru cadrele didactice care predau la secția maghiară Imprimare Email
Marţi, 14 Mai 2019 14:00

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în colaborare cu cadre universitare de la UBB filiala Satu Mare, va derula cursurile de formare avizate:

1. „Modalităţi de cooperare cu părinţii” (15 ore, formator dr. Stark Gabriella)

 

Cursul se va derula în zilele de 24,25,26 iunie, orele 15 – 20.

Grupul țintă: Educatoare, Învăţători, Profesori de toate specialităţile – care predau la secţia maghiară

 

2. „Metodica activităţilor integrate în grădiniţa de copii” (15 ore, formator dr. Stark Gabriella)

Cursul se va derula în zilele de 17, 18, 19 iunie, orele 9 – 14 sau 15 – 20.

Grupul țintă: Educatoare care predau la secţia maghiară

 

3. „Metode pedagogice experienţiale” (30 ore din care 20 ore face to face și 10 ore documentare pe internet, formator dr. Stark Gabriella și dr. Baranyai Tünde Klára)

Cursul se va derula în zilele de 3, 4, 5, 6 iunie, orele 15 – 20

Grupul țintă: Educatoare, Învăţători, Profesori de toate specialităţile – care predau la secţia maghiară

 

Numărul de locuri fiind limitat, completarea grupei se va face în ordinea înscrierii. Cursurile vor fi ținute în limba maghiară.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției (http://ccd.satmar.ro/index.php/oferta/inscriere.html). Acest formular, respectiv copiile documentelor cerute pe formular atașate în format pdf îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mail-ul va fi intitulat după denumirea cursului la care vă înscrieți.

 

Termenul de înscriere este 27.05.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.

 

Pentru informaţii suplimentare vă rog să vă adresaţi domnului profesor metodist al CCD Satu Mare Kerekes Antal, tel. 0723229299.

 

Cu respect,

profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Miercuri, 15 Mai 2019 11:09
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.