Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Cursuri avizate pentru cadrele didactice care predau la secția maghiară Imprimare Email
Marţi, 14 Mai 2019 14:00

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare în colaborare cu cadre universitare de la UBB filiala Satu Mare, va derula cursurile de formare avizate:

1. „Modalităţi de cooperare cu părinţii” (15 ore, formator dr. Stark Gabriella)

 

Cursul se va derula în zilele de 24,25,26 iunie, orele 15 – 20.

Grupul țintă: Educatoare, Învăţători, Profesori de toate specialităţile – care predau la secţia maghiară

 

2. „Metodica activităţilor integrate în grădiniţa de copii” (15 ore, formator dr. Stark Gabriella)

Cursul se va derula în zilele de 17, 18, 19 iunie, orele 9 – 14 sau 15 – 20.

Grupul țintă: Educatoare care predau la secţia maghiară

 

3. „Metode pedagogice experienţiale” (30 ore din care 20 ore face to face și 10 ore documentare pe internet, formator dr. Stark Gabriella și dr. Baranyai Tünde Klára)

Cursul se va derula în zilele de 3, 4, 5, 6 iunie, orele 15 – 20

Grupul țintă: Educatoare, Învăţători, Profesori de toate specialităţile – care predau la secţia maghiară

 

Numărul de locuri fiind limitat, completarea grupei se va face în ordinea înscrierii. Cursurile vor fi ținute în limba maghiară.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției (http://ccd.satmar.ro/index.php/oferta/inscriere.html). Acest formular, respectiv copiile documentelor cerute pe formular atașate în format pdf îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mail-ul va fi intitulat după denumirea cursului la care vă înscrieți.

 

Termenul de înscriere este 27.05.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.

 

Pentru informaţii suplimentare vă rog să vă adresaţi domnului profesor metodist al CCD Satu Mare Kerekes Antal, tel. 0723229299.

 

Cu respect,

profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Miercuri, 15 Mai 2019 11:09
 

Noutăţi

 • Proiect CRED

  Proiect CRED - consultare publică

 • Curs avizat „Profesorul – manager al clasei”

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare anunță organizarea cursului „Profesorul – manager al clasei”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul șco-lar 2019-2020, formatori: Miclăuș Nicu, inspector școlar la IȘJ Satu Mare și Cristea Sânziana, director CJRAE Satu Mare, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 • Conferința Națională - „Creativitate și inovație în educație” 2019

  Casa Corpului Didactic Mureș organizează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, a VIII-a ediție a Conferinței Naționale - „Creativitate și inovație în educație”.