Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs PEDAGOGIE ȘCOLARĂ Imprimare Email
Luni, 20 Mai 2019 14:03

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Pedagogie școlară și elemente de psihologie a educației”, curs gratuit cu o durată de 28 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (învățători/institutori debutanți și necalificați)  și se va desfășura începând cu data de 29.05.2019 – 08.06.2019.

 

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Pedagogie școlară”. Termenul de înscriere este 27.05.2019. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 20 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I.; copie certificat de naștere și căsătorie(dacă e cazul); copie diploma de licență și adeverință de la școală/grădiniță.

 

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 28.05.2019 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formator al acestui curs este d-na prof.dr. Simona MACARIE.

Cu deosebită considerație

Prof.dr. Nicoleta Gabor

 

Noutăţi