Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Profesorul – manager al clasei” Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2019 16:27

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare anunță organizarea cursului „Profesorul – manager al clasei”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul șco-lar 2019-2020, formatori: Miclăuș Nicu, inspector școlar la IȘJ Satu Mare și Cristea Sânziana, director CJRAE Satu Mare, responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

Pot să se înscrie la curs profesorii diriginți, cu prioritate cei care au clasele a V-a, a VI-a și a VII-a. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 18-26 noiembrie 2019, câte 4 ore pe zi, de la 16 la 20.

Înscrierea la curs se face trimițând un e-mail, până în data de 8 noiembrie 2019, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs DIRIGINȚI”, iar în cu-prinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

  • numele și prenumele cadrului didactic
  • școala unde predă și clasa la care este diriginte
  • numărul de telefon la care poate fi contactat.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 12 noiembrie.

 

Director,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Joi, 31 Octombrie 2019 16:31
 

Noutăţi