Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Apel - curs avizat „Educație socială – elemente de curriculum” Imprimare Email
Luni, 16 Decembrie 2019 14:45

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare anunță organizarea cursului „Educație socială – elemente de curriculum”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2019-2020, formator: Daniela Govor, inspector școlar la IȘJ Satu Mare responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.


Poate să se înscrie la curs personalul didactic de predare, consilieri școlari din învăţământul preuniversitar care  predau disciplina Educație socială. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 21 ianuarie-4 februarie 2020 .


Înscrierea la curs se face individual de fiecare cadru didactic doritor, trimițând un e-mail de pe adresa personală, până în data de 6 ianuarie 2020, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs EDUCAȚIE SOCIALĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

numele și prenumele cadrului didactic

școala unde predă și  specializarea

numărul de telefon la care poate fi contactat.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 14 ianuarie 2020.

 

Director,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Luni, 16 Decembrie 2019 14:50
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.