Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Apel - curs avizat „Educație socială – elemente de curriculum” Imprimare Email
Luni, 16 Decembrie 2019 14:45

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare anunță organizarea cursului „Educație socială – elemente de curriculum”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2019-2020, formator: Daniela Govor, inspector școlar la IȘJ Satu Mare responsabil de curs Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.


Poate să se înscrie la curs personalul didactic de predare, consilieri școlari din învăţământul preuniversitar care  predau disciplina Educație socială. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 21 ianuarie-4 februarie 2020 .


Înscrierea la curs se face individual de fiecare cadru didactic doritor, trimițând un e-mail de pe adresa personală, până în data de 6 ianuarie 2020, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs EDUCAȚIE SOCIALĂ”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

numele și prenumele cadrului didactic

școala unde predă și  specializarea

numărul de telefon la care poate fi contactat.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 14 ianuarie 2020.

 

Director,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Luni, 16 Decembrie 2019 14:50
 

Noutăţi