Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Apel - curs avizat „Digitalizarea - Crearea lecțiilor interactive în cadrul orelor de religie” Imprimare Email
Luni, 16 Decembrie 2019 14:51

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare anunță organizarea cursului „Digitalizarea - Crearea lecțiilor interactive în cadrul orelor de religie”, curs gratuit inclus în oferta avizată de MEN pentru anul școlar 2019-2020, formatori: Onea Vasile, inspector de specialitate ISJ Satu Mareș și Hoban Angela, prof. de Religie ortodoxă la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, responsabil de curs: Cristina Gherman, metodist CCD Satu Mare.

 

Pot să se înscrie la curs profesorii de religie din județul Satu Mare. Cursul are o durată de 24 de ore și se va desfășura în perioada 20-28 ianuarie 2020, câte 4 ore pe zi, de la 16 la 20.

 

Înscrierea la curs se face individual de fiecare cadru didactic doritor, trimițând un e-mail de pe adresa personală, până în data de 6 ianuarie 2020, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mailului va fi scris „Curs RELIGIE”, iar în cuprinsul mailului vor fi precizate următoarele date:

numele și prenumele cadrului didactic

școala unde predă și  disciplina predată

numărul de telefon la care poate fi contactat.

Tabelul cu cadrele didactice selectate pentru a participa la curs va fi publicat pe forumul IȘJ în data de 14 ianuarie 2020.

 

Director,

Prof. dr. Ioan-Vasile VIMAN

Ultima actualizare în Luni, 16 Decembrie 2019 14:54
 

Noutăţi