Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI” Imprimare Email
Luni, 20 Ianuarie 2020 15:38

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”, curs gratuit cu o durată de 32 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 06.02.2020 – 17.02.2020.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere atașat, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Gândirea critică”. Termenul de înscriere este 31.02.2020. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I.; copie certificat naștere și căsătorie, copie diploma de licență și adeverință de la școală/instituție.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 04.02.2020 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii acestui curs sunt d-na prof.înv.preșcolar și primar Ghiț Leontina – Inspector Școlar și d-na prof.consilier Cristea Sânziana – Director CJRAE.

 

Cu deosebită considerație

Coordonator program de formare,

Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Attachments:
Download this file (formular.doc)formular.doc[ ]343 Kb
 

Noutăţi