Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs acreditat Imprimare Email
Miercuri, 05 Februarie 2020 15:35

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare acreditat „Modelarea comportamentului psiho-emoțional – drumul spre prevenirea și combaterea violenței”, curs gratuit cu o durată de 60 de ore, purtător a 15 credite. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura începând cu data de 13.02.2020 – 30.03.2020.

Înscrierea la curs se va face prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Prevenirea și combaterea violenței”. Termenul de înscriere este 11.02.2020. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți, corpul mesajului să cuprindă: denumirea cursului, numele și prenumele cursantului (așa cum apare în C.I.), școala de proveniență și numărul de telefon. Primele 23 de persoane înscrise vor fi acceptate, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor următoarele documente: copie C.I., copie certificat de naștere și căsătorie, copie diplomă de licență, adeverință de la școală .

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat miercuri 12.02.2020 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatori ai acestui curs sunt: d-na Conf.  univ.dr. Marian Claudia și prof. Slujitoru  Mirela.

Cu deosebită considerație
Coordonator program de formare,
Prof. metodist Nicoleta Gabor

 

Noutăţi