Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Program de formare „Dezvoltarea competențelor de evaluare a cadrelor didactice la disciplina Limba și literatura română” Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2020 12:37

Apel de selecție

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare derulează programul de formare „Dezvoltarea competențelor de evaluare a cadrelor didactice la disciplina Limba și literatura română” din Oferta de formare continuă pentru anul școlar 2019-2020, avizată prin adresa Ministerului Educației și Cercetării nr. 37709/16.10.2019.  Programul se va derula în perioada 13 – 28 martie 2020, are un număr de 24 de ore de formare și se adresează profesorilor care predau Limba și literatura română și sunt evaluatori la examenele naționale (Evaluare Națională și Bacalaureat) .

 

Vor fi constituite 2 (două) grupe: una pentru profesorii care predau la liceu (formator prof. dr. Natalia Boloș) și una pentru profesorii care predau la gimnaziu (formator prof. Anca Seucea).

 

Perioada de înscriere: 5 – 11 martie 2020

Număr de locuri: 20 în fiecare dintre cele două grupe.

Înscrierea la curs se face trimițând un email de pe adresa personală pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; la subiectul mesajului va fi scris „Curs ROMÂNĂ GIMNAZIU”, respectiv „Curs ROMÂNĂ LICEU”, iar în cuprins vor fi precizate următoarele date:

numele și prenumele (complet, cu diacritice)

unitatea de învățământ unde este încadrat

funcția și disciplina predată

numărul de telefon la care poate fi contactat.

 

Participarea la program pentru cei 40 de cursanți selectați este gratuită.

Date de contact privind calendarul și derularea formării: Cristina Gherman, 0744565768, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Director,                                                                                      Responsabil program,

Prof. dr. Ioan Viman                                                            prof. metodist  Cristina Gherman

Ultima actualizare în Joi, 05 Martie 2020 12:43
 

Noutăţi