Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
ANUNȚ - Activități formare și evaluare finală Imprimare Email
Vineri, 13 Martie 2020 14:18

În atenția doamnelor/domnilor directori și responsabililor cu dezvoltarea profesională

Vă rugăm să urmăriți comunicatele MEC transmise prin: http://www.edu.ro, accesând secțiunea Noutăți și sectiunea  Învățământ preuniversitar – Resurse umane – Formare continuă a personalului didactic – Materiale informative, unde vor fi postate în continuare anunțuri importante.

 

Vă atragem atenția cu conținutul: https://www.edu.ro/suspendarea-activit%C4%83%C8%9Bilor-de-formare-din-cadrul-programelor-de-formare-continu%C4%83-acreditate-destinate, publicat pe pagina MEC în cursul zilei de 13.03.2020.

 

Director,

Prof. dr. Ioan Viman

Attachments:
Download this file (doc00197520200313141646.pdf)doc00197520200313141646.pdf[ ]303 Kb
Ultima actualizare în Vineri, 13 Martie 2020 14:26
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.