Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Proiect CRED - ordin 3845/27.03.2020 Imprimare Email
Joi, 02 Aprilie 2020 15:05

Ordin privind instituirea unor măsuri excepționale de reorganizare și desfășurare a activităților de formare și de evaluare finală, față-în-față, în regim on-line, pentru programele de formare continuă blended-learning, acreditate și implementate în cadrul proiectului POCU – „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți” (CRED), cod SMIS 2014+:118327, în condițiile impuse de situția de urgență instituită la nivelul României nr.3845/27.03.2020

Attachments:
Download this file (OMEC 3845 CRED online.pdf)OMEC 3845 CRED online.pdf[ ]462 Kb
 

Noutăţi

 • Selecție metodiști ISJ

  Vă transmitem atașat Procedura operațională cu privire la selecțiea cadrelor didactice în vederea ocupării funcției de metodist în specialitate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în anul școlar 2020-2021.

 • Platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a

  Vă transmitem atașat un document care descrie pe scurt noua platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a (Educație pentru cetățenie democratică), platformă realizată de Institutul Intercultural Timișoara.

 • Apel selecție proiect CRED

  Către unitățile de învățământ din județul Satu Mare

  Stimată doamnă director/ Stimate domnule director

  Ca urmare a Adresei Ministerului Educației și Cercetării nr. 3350/03.09.2020, vă informăm că vom continua procesul de selecție a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial din județul Satu Mare, în vederea participării la programele de formare profesională continuă  „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar”, respectiv „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”, acreditate de Casa Corpului Didactic Cluj.