Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Proiect CRED - ordin 3845/27.03.2020 Imprimare Email
Joi, 02 Aprilie 2020 15:05

Ordin privind instituirea unor măsuri excepționale de reorganizare și desfășurare a activităților de formare și de evaluare finală, față-în-față, în regim on-line, pentru programele de formare continuă blended-learning, acreditate și implementate în cadrul proiectului POCU – „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți” (CRED), cod SMIS 2014+:118327, în condițiile impuse de situția de urgență instituită la nivelul României nr.3845/27.03.2020

Attachments:
Download this file (OMEC 3845 CRED online.pdf)OMEC 3845 CRED online.pdf[ ]462 Kb
 

Noutăţi

 • Proiect CRED - selecția grupului țintă

  Selecție cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, în vederea participării la cursul de formare profesională continuă „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ primar”, respectiv „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II - învățământ gimnazial”, acreditat de Casele Corpului Didactic din județele Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Olt, Teleorman, Timiș și din municipiul București, în cadrul proiectului "CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED".

 • Începe a doua ediție a Selecției Naționale „Creatori de Educație”

  Regulamentul selecției „Creatori de educație”- ediția a II-a, 2020

  Selecția națională de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc „Creatori de Educație” a ajuns la cea de-a doua ediție, aceasta derulându-se, anul acesta, în baza unui nou regulament. Documentul este actualizat în conformitate cu propunerile primite de la toți actorii din sistemul educațional românesc, în cadrul celor două etape de consultare publică parcurse în vederea actualizării. Regulamentul este publicat în secțiunea specifică a site-ului dedicat selecției.

 • Anunț CCD_Lions

  Dragi colegi,

  În aceste zile dificile, când toți suntem preocupați de  cel mai important subiect - epidemia de coronavirus COVID-19, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.