Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Eveniment online CRED - joi, 25 iunie 2020 Imprimare Email
Miercuri, 24 Iunie 2020 11:25

Dragi colegi,

Joi, 25 iunie 2020, de la ora 14.00, va avea loc un eveniment online in cadrul proiectului CRED.

Vă transmit mesajul doamnei Merima Petrovici, manager al proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED:

,,Stimați parteneri,

Poate mai mult ca oricând, este necesar să comunicăm, să împărtășim idei și gânduri despre metodele, soluțiile, practicile, acțiunile concrete prin intermediul cărora profesorii din România s-au adaptat ”Școlii de Acasă”.

În cadrul proiectului nostru, ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, am recunoscut și premiat dascăli valoroși, care merită pe deplin să le oferim oportunitatea de a face cunoscute activitățile originale sau soluțiile inovatoare aplicate la clasă, în contextul cu totul special al ultimelor luni. De a discuta sau a dezbate cu colegii din întreaga țară despre abordări creative, despre capacitate de adaptare și flexibilitate, despre dăruire și implicare. Nu în ultimul rând, despre resorturile interioare care s-au activat și despre resursele, aproape infinite, ivite odată cu instalarea ”Școlii de Acasă”.

Ei sunt Creatorii de Educație și ne bucurăm să îi avem alături de noi în cadrul evenimentului online ce le este dedicat, ”Creatori de Educație – poveștile de succes continuă!”, joi, 25 iunie, orele 14.00-16.00. Evenimentul este transmis live, pe contul de Facebook ”Proiectul CRED”, fiind adresat tuturor cadrelor didactice din România care doresc să afle bune practici de la colegi a căror valoare este recunoscută de întreaga comunitate educațională.

Găsiți, în atașament, un document cu mai multe informații despre eveniment.

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de cadre didactice să aibă ocazia de a participa la eveniment, vă solicităm sprijinul în vederea diseminării informației cu privire la acesta.

Concret, vă rugăm să distribuiți pe canalele proprii de comunicare pagina de Facebook special creată pentru eveniment https://www.facebook.com/events/712317592918987

Pentru o promovare eficientă, vă trimitem, în atașament, afișul evenimentului.

Vă mulțumesc pentru colaborare și vă trimit cele mai bune gânduri.

Ne vedem joi, online, la ora 14:00, pe pagina dedicată evenimentului!

 

Merima Carmen PETROVICI

Manager al proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED

Director UIPFFS - MEC”

 

Vă doresc o zi frumoasă!

 

Prof. dr. Ioan VIMAN

Expert local coordonare formare

Attachments:
Download this file (Afis_FINAL.png)Afis_FINAL.png[ ]1900 Kb
Download this file (Ev_online_Parteneri.pdf)Ev_online_Parteneri.pdf[ ]256 Kb
Ultima actualizare în Miercuri, 24 Iunie 2020 16:32
 

Noutăţi