Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Distribuire adeverințe - proiect CRED (luna august) Imprimare Email
Marţi, 04 August 2020 14:53

În atenția absolvenților programelor de formare:

Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar și

Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial

 

Adeverințele de participare la programele de formare din cadrul proiectului CRED, se pot ridica de la sediile caselor corpului didactic județene, conform programului din documentul atașat.

Ultima actualizare în Marţi, 04 August 2020 15:02
 

Noutăţi

 • Selecție metodiști ISJ

  Vă transmitem atașat Procedura operațională cu privire la selecțiea cadrelor didactice în vederea ocupării funcției de metodist în specialitate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în anul școlar 2020-2021.

 • Platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a

  Vă transmitem atașat un document care descrie pe scurt noua platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a (Educație pentru cetățenie democratică), platformă realizată de Institutul Intercultural Timișoara.

 • Apel selecție proiect CRED

  Către unitățile de învățământ din județul Satu Mare

  Stimată doamnă director/ Stimate domnule director

  Ca urmare a Adresei Ministerului Educației și Cercetării nr. 3350/03.09.2020, vă informăm că vom continua procesul de selecție a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial din județul Satu Mare, în vederea participării la programele de formare profesională continuă  „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar”, respectiv „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”, acreditate de Casa Corpului Didactic Cluj.