Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Program de formare continuă „Resurse educaționale deschise” Imprimare Email
Joi, 06 August 2020 18:50

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare organizează programul de formare continuă „Resurse educaționale deschise”, cu durata de 10 ore, formator prof. dr. Cziprok Claudia.

Grup țintă: personal didactic de predare din învățământul primar, gimnazial și liceal.

Cursul se va derula on-line, în perioada 02 – 11.09.2020.

Înscrierea la curs se realizează prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul CCD SM, care se transmite prin e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Mesajul pe e-mail va fi intitulat „RED” și va cuprinde funcția/ specialitatea formabilului.

Termenul de înscriere este 26 august 2020, ora 12,00.

Înscrierea se va face individual (nu pe liste cu mai mulți solicitanți). Persoanele cuprinse în grupele de formare, vor fi anunțate pe email-ul personal, iar tabelul va fi postat pe forum. Aceste persoane vor trimite on-line la CCD, documentele solicitate în formularul de înscriere.

 

Director CCD „Dariu Pop” Satu Mare

prof. Monica-Liliana Chiș

 

Noutăţi

 • Selecție metodiști ISJ

  Vă transmitem atașat Procedura operațională cu privire la selecțiea cadrelor didactice în vederea ocupării funcției de metodist în specialitate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în anul școlar 2020-2021.

 • Platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a

  Vă transmitem atașat un document care descrie pe scurt noua platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a (Educație pentru cetățenie democratică), platformă realizată de Institutul Intercultural Timișoara.

 • Apel selecție proiect CRED

  Către unitățile de învățământ din județul Satu Mare

  Stimată doamnă director/ Stimate domnule director

  Ca urmare a Adresei Ministerului Educației și Cercetării nr. 3350/03.09.2020, vă informăm că vom continua procesul de selecție a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial din județul Satu Mare, în vederea participării la programele de formare profesională continuă  „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar”, respectiv „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”, acreditate de Casa Corpului Didactic Cluj.