Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Training proiect REALITATEA VIRTUALĂ UNEȘTE CARPAȚII – LABORATOR SCOLAR INTERACTIV Imprimare Email
Joi, 06 August 2020 18:55

În baza parteneriatului dintre Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare și Școala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare

Lansăm apelul pentru înscrierea cadrelor didactice din municipiul Satu Mare (învățământ gimnazial și primar) la trainingul organizat în cadrul Proiectului  VIRTUAL REALITY UNITES CARPATHIANS: INTERACTIVE SCHOOL LABORATORIES cu numărul  2SOFT/1.1/137-REALITATEA VIRTUALĂ UNEȘTE CARPAȚII – LABORATOR SCOLAR INTERACTIV din Programul Operațional Comun Ro-Ua 2014-2020.

Principalele acțiuni constau în: susținerea de activităţi de instruire cu scopul de a cunoaște părțile componente ale echipamentelor virtuale, modul de utilizare a acestora și  integrarea pe parcursul activităților de învățare; dezvoltarea competenţelor de utilizarea a echipamentelor virtuale, a echipamentelor IT , informare, documentare şi comunicare cu  elevii.

Număr de beneficiari: 25 de cadre didactice din învățământul primar și gimnazial de la școlile din municipiul Satu Mare, (proiectul este cofinanțat de la bugetul local al municipiului Satu Mare).

Înscrierea se face pe baza formularului atașat, care se va trimite, împreună cu CI, scanate, pe adresa de e-mail a Școlii Gimnaziale Mircea Eliade: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu titlul INSCRIERE PROIECT REALITATEA VIRTUALĂ.

 

Director,

Prof. Monica-Liliana Chiș

Attachments:
Download this file (CERERE_INSCR_CCD.docx)CERERE_INSCR_CCD.docx[ ]554 Kb
 

Noutăţi

 • Selecție metodiști ISJ

  Vă transmitem atașat Procedura operațională cu privire la selecțiea cadrelor didactice în vederea ocupării funcției de metodist în specialitate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în anul școlar 2020-2021.

 • Platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a

  Vă transmitem atașat un document care descrie pe scurt noua platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a (Educație pentru cetățenie democratică), platformă realizată de Institutul Intercultural Timișoara.

 • Apel selecție proiect CRED

  Către unitățile de învățământ din județul Satu Mare

  Stimată doamnă director/ Stimate domnule director

  Ca urmare a Adresei Ministerului Educației și Cercetării nr. 3350/03.09.2020, vă informăm că vom continua procesul de selecție a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial din județul Satu Mare, în vederea participării la programele de formare profesională continuă  „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar”, respectiv „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”, acreditate de Casa Corpului Didactic Cluj.